Individuele coaching

We komen allemaal in ons leven obstakels tegen, die ons in de weg kunnen zitten om de dingen te bereiken die we ècht wllen.
Coaching helpt je om op een flexibele manier met die obstakels om te gaan. Het helpt je je veerkracht (ook wel psychologische flexibiliteit) te vergroten.

Ik werk voornamelijk met de processen van Acceptance and Commitment Therapy (ACT).
ACT is evidence based en heel geschikt voor coachvragen op het gebied van:
– Werkprivébalans
– Stressklachten
– Omgaan met veranderingen
– Zelfbeeldvraagstukken / zelfcompassie
– Regie op eigen leven / loopbaan.

Het vergroten van je veerkracht voorkomt stress- en burnoutklachten en leert je omgaan met angst, verdriet en/of belemmerende gedachten om zo je doelen te bereiken. Dit alles helpt je op weg naar een waardengericht leven.

Met ACT – coaching zet je stappen vooruit en krijg je meer inzicht. Dit geeft als vanzelf meer richting aan je leven en je kunt met energie aan de slag met je vraagstuk! De technieken die je leert tijdens een ACT-coachtraject kun je overal in je leven blijven toepassen.

ACT is een ervaringsgerichte manier van werken. Tijdens de sessies en in de thuisopdrachten zul jeoefeningen gaan doen.
Je werkt met een persoonlijk notitieboek waarin je de uitwerkingen van de opdrachten kunt doen en je inzichten kunt vastleggen. Dit helpt niet alleen bij het bewust stilstaan bij je proces, maar is ook een mooi naslagwerk voor later.

 

Werkwijze en tarief

Een individueel coachtraject ziet er als volgt uit:

  • Intakegesprek: we starten met een vrijblijvend intakegesprek waarin we samen je coachvraag helder formuleren. Je ontvangt vooraf een vragenlijst, die we gebruiken als leidraad voor het gesprek. Op basis van het intakegesprek stellen we het verwacht aantal coachingssessies vast en/of maak je de keuze voor 1 van de pakketten. Het gesprek is geheel vrijblijvend. Belangrijk is om samen te ontdekken of coaching iets voor je is en of ik de juiste coach ben voor jouw vraagstuk.
  • Coachingssessies: dan start het traject. Een sessie duurt ongeveer een uur per keer. Tussentijds krijg je opdrachten mee naar huis. Iedere sessie start met het bespreken van de oefeningen en welke inzichten je hebt opgedaan. De sessies vinden tweewekelijks plaats.
  • Follow-up na 8 weken: 8 weken na afronding van je traject hebben we nog een afspraak om te kijken hoe het dan met jou en je doelen gaat. Bij de keuze voor een pakket, is deze follow-upsessie meegerekend. Bij losse sessies is deze follow-up naar behoefte.

Een 1-op-1 coachtraject is zowel fysiek als online (via Zoom) mogelijk.

Tarief:
Losse sessie: €75,- incl BTW voor particulieren,  €125,- excl BTW voor bedrijven.
Pakket A (4 sessies en follow-up): €285,- incl BTW voor particulieren
Pakket B (7 sessies en follow-up): €495,- incl BTW voor particulieren
Sommige werkgevers dragen graag bij aan de ontwikkeling van hun medewerkers door middel van coaching en vergoeden (een deel van) de kosten. Vraag dit na bij je werkgever!