Ik ben Janne-Rins de Jong, ACT-coach. Als oud-verpleegkundige en na jarenlange leidinggevende ervaring in de financiële dienstverlening en in de zorgsector, heb ik veel coachende ervaring opgebouwd en ben ik aan de slag gegaan als zelfstandig coach en trainer. Dit combineer ik met mijn werk als leidinggevende.

Voor mij staat de mens altijd voorop. Ik merk gedurende mijn carrière dat ik graag meer wil betekenen voor iemand, een échte bijdrage wil leveren aan zijn/haar pad en écht het verschil voor iemand wil maken. Daarom ben ik de door NOBCO op practitioner-niveau geaccrediteerde coachingsopleiding van ICM gaan volgen. Ik blijf me ontwikkelen en specialiseren, door het volgen van opleidingen en trainingen. In 2019 volgde ik de opleiding tot ACT-trainer en ben ik helemaal volgens dit principe gaan werken. Ik blijf me verder ontwikkelen door het volgen van trainingen/workshops en webinars en kan me geen leven zonder ACT meer voorstellen.

Ik leer je omgaan met je gedachten en obstakels in je leven, om je zo te helpen je doelen te bereiken. Graag help ik je met het onderzoeken van je talenten, waarden en drijfveren. Je hebt zelf de antwoorden en die vinden we samen doordat ik de juiste vragen stel, je de juiste middelen aanreik en mijn kennis, ervaring en intuïtie inzet.

Ik werk vanuit vertrouwen en zorg voor een omgeving waar je veilig aan je eigen proces kunt werken. Resultaat- en toekomstgericht, vanuit positiviteit, zonder oordeel, met aandacht en interesse, soms uitdagend, op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Samen gaan we aan de slag met het vergroten van je veerkracht.

Ik verdiep mij graag in mijn vakgebied als coach en heb positieve psychologie als interesse. Ik ben lid van een intervisiegroep, om met collega-coaches te kunnen sparren en samen aan onze deskundigheid te blijven werken.