Wie is je coach?

Ik ben Janne-Rins de Jong. Ik ben coach met (leidinggevende en coachende) ervaring in de financiële dienstverlening en de zorgsector, Ik werk graag met ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

Voor mij staat de mens altijd voorop. Ik merk gedurende mijn carrière dat ik graag meer wil betekenen voor iemand, een échte bijdrage wil leveren aan zijn/haar pad en écht het verschil voor iemand wil maken. Daarom ben ik de door NOBCO op practitioner-niveau geaccrediteerde coachingsopleiding van ICM gaan volgen. Ik blijf me ontwikkelen en specialiseren, door het volgen van opleidingen en trainingen.

Ik ben coach omdat ik geloof dat ieder mens zich kan ontwikkelen, zijn eigen kwaliteiten heeft en kan ontdekken wat hij echt leuk vindt. Ik geloof dat iedereen de mogelijkheden in zich heeft om verder te komen of een antwoord te vinden op zijn of haar vraag.

Graag help ik je met het onderzoeken van je talenten, waarden en drijfveren. Ik leer je omgaan met je gedachten en obstakels in je leven. Je hebt zelf de antwoorden en die vinden we samen doordat ik de juiste vragen stel, je de juiste middelen aanreik en mijn kennis, ervaring en intuïtie inzet. Ik sluit aan bij wat bij jou past en maak gebruik van verschillende methodes, maar met name pas ik technieken uit ACT toe.

Ik werk vanuit vertrouwen en zorg voor een veilige omgeving. Ik help je met jouw eigen proces. Resultaat- en toekomstgericht, vanuit positiviteit, zonder oordeel, met aandacht en interesse, soms uitdagend, op basis van gelijkwaardigheid en wederzijds respect. Belangrijk is de ruimte om je eigen vraagstuk te onderzoeken. Samen gaan we aan de slag met het vergroten van je veerkracht.

Ik verdiep mij graag in mijn vakgebied als coach en heb positieve psychologie als interesse. Ik ben lid van een intervisiegroep, om met collega-coaches te kunnen sparren en samen aan onze deskundigheid te blijven werken.